Com veure’ns?

Què heu de fer per veure’ns?

Si a la vostra llar ja veieu els nous canals de la TDT, hauríeu de veure sense problemes Televisió Sant Cugat. Els únics requeriments són tenir la instal·lació adaptada, estar equipats amb un receptor de TDT i viure dintre de l’àrea de cobertura.

El receptor
Les noves televisions que inclouen un sintonitzador de TDT intern, acostumen a sintonitzar automàticament els nous canals i els inclou al final de la llista de canals. En aquest casos, TV Sant Cugat us apareixerà d’un dia per l’altre mentre feu zapping. Però en la majoria de casos, sobretot si disposeu d’un receptor extern, haureu de sintonitzar els canals manualment. Els equips acostumen a donar dues opcions de sintonització: una automàtica, que fa un rastreig de tot l’espectre radioelèctric; i una manual, on ens deixa triar la freqüència de rastreig. Nosaltres us recomanem que feu servir el mode manual, d’aquesta manera no perdreu l’ordre dels canals i les preferències que hagueu establert (com els canals favorits). Simplement busqueu Televisió Sant Cugat a la freqüència 39 de l’UHF.

La instal·lació
Si intenteu sintonitzar-nos sense èxit i us trobeu dins de l’àrea de cobertura, el problema es trobarà, segurament, en la vostra instal•lació comunitària. Es possible que, tot i tenir l’antena adaptada, no rebeu tots els canals que existeixen. Això es deu a que algunes freqüències que inclouen canals digitals es troven sense amplificar, per solucionar-ho haureu de trucar a un tècnic per a que us faci un cop d’ull. Nosaltres us recomanem els següents:

Instalaciones digitales
Avda. de les Corts Catalanes 5-7, 1a Planta, SC Trade Center, 08173 Sant Cugat del Vallès
Tel: 902 02 33 80

Montosa
C/ Montserrat 33 Sant Cugat del Vallès
Tel: 93 674 47 58

Coll Favà Serveis
C/ Baixada de l’Alba, 16 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 616 88 66 57

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s