Nous programes de tardor

Us presentem els nous programes que us oferirem aquesta nova temporada.

frame_enderrocktvEnderock TV
Un programa per a la difusió del pop-rock realitzat en llengua catalana. Cada dia Elisenda Soriguera ens presenta un grup de l’escena catalana a través d’una petita entrevista i d’una cançó en directe.

frame La_barca_de_l_Andreu_2La Barca de l’Andreu
Amb un país amb prop de 600 quilòmetres de costa mediterrània, naveguem per cercar els relats de vida de productors, intermediaris i consumidors units a un producte del mar. El cargol punxenc de Vilanova i la Geltrú, el llagostí de Sant Carles de la Ràpita, la gamba de Palamós o també la pesca en aigües continentals a Lleida seran el motiu per conèixer el sector pesquer a casa nostra.

CarreteresFrame_carreteres
Sèrie documental que retrata unes infraestructures catalanes, les carreteres, a partir de la història dels seus protagonistes. Es tracta d’un diàleg que va més enllà de la mobilitat i que abasta la història, l’ecologia o la memòria col·lectiva, entre altres aspectes.

frame_ReligionsReligions
Us presentem aquest programa per veure i entendre les diferents creences i pràctiques pròpies de cada cultura que conviuen en el conjunt del nostre territori per tal de millorar la convivència i el respecte entre les diferents comunitats a partir del coneixement mutu de les seves maneres de fer i d’entendre la religió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s