Publicitat

Com pots anunciar-te a Televisió Sant Cugat?

Anuncis
Els spots de 20/30 segons són la forma preferida dels nostres anunciants per a donar a conèixer els seus productes o serveis. Disposem d’idees i solucions a mida per a qualsevol negoci.

Reportatges
Si et quedes curt amb un spot… si tens moltes coses que explicar, la teva opció és el reportatge: videos corporatius, inauguracions, cobertura d’esdeveniments, etc…

Guia comercial
El format més senzill però no per això menys efectiu. Una pantalla fixa amb la fotografía, el logo i el contacte del seu negoci en un format fresc i atractiu.

Entrevista
Realitzarem una entrevista personalitzada des del nostre plató amb una durada mínima de 10 minuts. Una opció propera i dinàmica per a donar-vos a conèixer.

Espais de cuina
Dispossem de dos formats de programa gastronòmic per a que els restauradors donin a coneixer el seu negoci. Podem desplaçar-nos al vostre restaurant amb el programa “Menja’t Sant Cugat” o bé convidar-vos a patrocinar o participar al programa “Cuina de prop”

Patrocinis
La opció ideal per a les grans empreses. Oferim la possibilitat de reforçar la imatge corporativa amb el patrocini de grans esdeveniments de la ciutat o de programes concrets.

Si esteu interessats en anunciar-vos a la nostra televisió o voleu més informació podeu dirigir-vos al nostre equip comercial

Tel. 93 589 88 99  Ext. 107
publicitat@tvsantcugat.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s